Our New Study


Now that the dining room is open for the residents to sit back, relax, and enjoy the new summer menu & surroundings, it is now time to reveal our new study! This was previously our TV lounge, and will now be a calm and tranquil place for the residents to come, sit down, read a book or spend some quiet time meeting up with friends and family.

Chloe has designed this room to bring some of the outside in and make it feel warm, cosy and relaxing. Once again we have fully refurbished all of the old cornicing’s and Lee and his team have opened up the old original chimney breast – this has opened up the room and given it a proper focal point.

Chloe chose a bookcase wallpaper design to make it look like an old fashioned study, and has picked up panels in the walls that have been cleverly covered in brick effect wallpaper. Lee and his team have restored all the original window shutters and have put in a reclaimed oak wood beam for the new fireplace top.

The study is now open for the home, the residents are really enjoying this new space and we are glad that this has opened up more areas for them all. Hopefully it will encourage the residents to interact together more and participate in more activities.